Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük a Földvári-Oláh és Faragó Ügyvédi Iroda honlapján

A Dr. Földvári-Oláh Csaba által 2005-ben alapított, a szakmai munka minőségére, és a jogászi „utánpótlás” nevelésére nagy hangsúlyt fektető belvárosi ügyvédi iroda elsősorban a pénzügyi intézményi szektorból származó ügyfelei számára nyújt ügyvédi szolgáltatást.

Névadó Partnerek


Dr. Földvári-Oláh Csaba
Dr. Földvári-Oláh Csaba
alapító, irodavezető ügyvéd
A Földvári-Oláh és Faragó Ügyvédi Irodát 2001-től a Nemzeti Tankönyvkiadónál, majd az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítványnál jogászként dolgozó dr. Földvári-Oláh Csaba alapította 2005-ben egyszemélyes irodaként.Dr. Földvári-Oláh Csaba banki szakjogász, 2013 és 2018 között a Pénz és Tőkepiaci Állandó Választottbíróság bírája, 2018. január 1-től a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság bírája. Kiemelt szakterületei: pénzügyi jog, bankjog, polgári és gazdasági jog, szerzői jog.
dr. Faragó Gyula
dr. Faragó Gyula
alapító
Dr. Faragó Gyula 2006-ban csatlakozott az akkor Földvári-Oláh Ügyvédi Iroda nevet viselő irodához. Szakterülete elsősorban az ingatlanjog, társasházak jogi képviselete, és az ehhez kapcsolódó követeléskezelési eljárások.

%

Az iroda által képviselt peres ügyek számának éves növekedése

%

Nemperes ügyek számának éves növekedése

%

Vállalati ügyfelek számára nyújtott jogi tanácsadás aránya éves szinten

Ha legalább 2 szemesztert végzett joghallgató vagy jelentkezz a gyakornoki programunkba

Gyakornoki program